Doklado už aj u korporátnych zákazníkov

Doklado vyvíjame ako aplikáciu pre zjednodušenie života podnikateľov a účtovníkov. Vieme, že väčšina našich zákazníkov je zo segmentu malých a stredných podnikateľov. Sme hrdí, že sme našli spôsob, v spolupráci s našimi partnermi z HT Solution, ako implementovať Doklado aj u korporátnych zákazníkov.

Podnikový informačný systém eso/es od HT Solution

Slovenská spoločnosť HT Solution vyvíja ERP systém najvyššej kvality na riadenie výroby, skladov, obchodu a financií pod názvom eso/es. Už od roku 2006 poskytuje spoľahlivé služby desiatkam slovenských a zahraničných spoločností. Medzi ich zákazníkov patria napríklad SHP Group, MECOM GROUP, Italmarket Slovakia, Tatranská mliekareň, Hossa family, Pierre Baguette a desiatky ďalších.

Spolupráca s HT Solution a white label modul esoDoc

S kolegami z HT Solution nás spája dlhoročné priateľstvo. O to väčšiu radosť máme z toho, že sa nám podarilo naštartovať aj úspešnú biznisovú spoluprácu. Profesionálny tím, vlastný vývoj a vysoká miera flexibility na strane HT Solution umožnili, aby sme v krátkom čase implementovali služby našej platformy Doklado pre ich ERP systém eso/es formou white label modulu s názvom esoDoc.

Spolupráca sa začala v roku 2022 a už teraz využívajú služby esoDoc viacerí zákazníci napr. Hossa family, Hern, Dobrota, TAURIS GROUP. Ďalší zákazníci sú v prípravnej fáze. S modulom esoDoc budeme pokračovať aj do zahraničia – Česko, Maďarsko, Slovinsko atď.

Viac času na prácu vďaka Doklado

Plná automatizácia procesov zberu, spracovania, archivácie a zaúčtovania dokladov je vízia, ktorá nadchýna celý náš tím. Veríme, že pomocou našich služieb zlepšíme ľuďom život – zbavíme ich zbytočného papierovania, komplikovaných procesov, frustrácie a vytvoríme priestor pre ich tvorivú prácu.

Predstavenie spoločnosti HT Solution

HT Solution je slovenská softvérová IT spoločnosť. Vyvíja, predáva a implementuje vlastný produkt – podnikový informačný systém eso/es. Projekt eso/es existuje viac ako 25-rokov. Najskôr v rámci veľkej slovenskej IT spoločnosti, neskôr v nadnárodnej korporácii a v HT Solution od roku 2006.

Ambíciou HT Solution je pomôcť zákazníkom zvyšovať „IQ ich podniku“. Optimalizácia procesov, nasadenie on-line systému na všetkých úrovniach podniku, riadené sklady (WMS), či moderné metódy plánovania výroby (MRP, CRP, Kanban, Supermarket) sú vždy témami pri zavádzaní eso/es vo firmách. Výsledkom je vyššia automatizácia a produktivita práce, minimalizácia chýb a oneskorení. Všetko v súlade s trendami Industry 4.0. Kvalitné podklady pre riadenie podniku poskytuje kvalitný reporting a dashboardy. Manažérovi na cestách pomáha webová aplikácia eMotion.

Prioritou HT Solution je neustále vylepšovanie eso/es, rozširovanie o nové moduly a funkcionalitu, inšpirované praxou a trendami. Dokumentujú to skvelé referencie, rokmi overené v priemysle. Vo veľkých nadnárodných spoločnostiach sa uplatňuje spoľahlivá a výkonná technológia. Pripravená na éru Cloud Computing a virtualizácie, multijazyková, podporujúca rôzne legislatívy a kooperáciu sesterských subjektov.

HT Solution disponuje špičkovými vývojármi a konzultantmi. Stabilný tím ľudí využíva svoje skúsenosti z množstva doteraz absolvovaných projektov. Spoločnosť naďalej dbá o zvyšovanie odbornosti a know-how svojich zamestnancov. Sídlo firmy je v Bratislave v Digital parku. Ďalšie vývojové pracovisko sa nachádza v Dolnom Kubíne. HT Solution pristupuje k projektom prísne individuálne a podporuje tak zákaznícke špecifiká. Potrpí si na spokojnosť zákazníkov.

Pre bližšie informácie môžete kontaktovať Managing Directora spoločnosti Petra Hojka na peter.hojko@htsolution.sk.