Ako začať s Doklado?

Práca s aplikáciou Doklado je veľmi jednoduchá. Prečítajte si krátky návod ako začať a využívajte výhody digitalizácie účtovníctva naplno.

Založenie účtu Doklado

Na našej stránke www.doklado.sk si založte svoj účet v Doklado kliknutím na tlačidlo Vyskúšať zadarmo

Vyplňte registračný formulár - stačí zadať názov vašej firmy. Po jeho vyplnení vám príde validačný email od Doklado. Po validácii pokračujete v registračnom procese - zadáte fakturačné údaje - a kliknete na Uložiť. Hotovo!

Vytvorený skúšobný účet môžete bezplatne používať 30 dní. Obsahuje všetky funkcie plnej verzie. V prípade, ak prejdete na plnú verziu, všetky vaše nahrané údaje budete mať plne k dispozícii bez zmeny.

Inštalácia a spárovanie mobilnej aplikácie

Aplikácia Doklado funguje len po spárovaní mobilnej a webovej aplikácie. Mobilnú aplikáciu si do mobilu stiahnete z Google Play alebo AppStore.

QR kód na spárovanie aplikácie nájdete vo svojom účte Doklado vo webovej aplikácii v sekcii Mobilná aplikácia. Po oskenovaní QR kódu mobilnou aplikáciou sa automaticky spáruje s vašim účtom. Kliknete na tlačidlo Potvrdiť a párovanie mobilnej aplikácie s webovou aplikáciou je dokončené. Teraz môžete naplno využívať funkcie Doklado.

Pridávanie firiem

Do svojho účtu môžete pridať neobmedzený počet firiem, bez dopadu na cenu. Ako prvú odporúčame pridať firmu, ktorá je majiteľom vášho účtu v Doklado. Svoje firmy si pridávate v časti Zoznam firiem. Pri každej firme si nastavte Účtovný program a Analytické účty. V súčasnosti podporujeme účtovné programy Pohoda, Omega, ABRA, Money S3, MRP, MKsoft, Garis a HTsolution.

Uloženú firmu nájdete v Zozname firiem vo svojej webovej aj mobilnej aplikácii. Ďalšie firmy si pridáte rovnakým spôsobom. Pred skenovaním dokladov do konkrétnej firmy si najprv skontrolujte, či pracujete v rozhraní firmy, ku ktorej chcete pridávať doklady.

Pridávanie užívateľov

Ku každej firme môžete pridať neobmedzený počet užívateľov, bez dopadu na cenu. Užívateľov, ktorí majú prístup do konkrétnej firmy pridáte v časti Správa užívateľov

Novému užívateľovi vyberiete jeho rolu a pozvete ho prostredníctvom mailu. Každého užívateľa môžete kedykoľvek odobrať s okamžitou platnosťou.

Návody k aplikácii Doklado

Všetky návody krok po kroku k aplikácii Doklado nájdete aj na našom webe alebo si môžete stiahnuť aj PDF návod.

Bezplatná konzultácia

Dohodnite si s nami bezplatnú konzultáciu, na ktorej vám radi predstavíme používanie a funkcie aplikácie Doklado. Napíšte nám na info@doklado.sk, zavolajte na 0908 871 719 alebo si rezervujte online konzultáciu na našej stránke